Workshop Duurzaam Combineren

                       

Wil jij een kledingkast waar je trots op bent, met items die goed voelen?

Hoe bouw je een duurzame kledingkast op? Hoe kun je je kledingkast duurzaam vernieuwen zonder bakken met geld uit te geven en koop je iets nieuws, waar let je dan op? Tijdens de workshop Duurzaam Combineren krijg je antwoord op deze vragen en meer.

Meld je dan aan voor een Workshop Duurzaam Combineren. Na de workshop weet jij precies hoe je een eerlijke en duurzame kledingkast opbouwt. 

In deze workshop leer ik, kledingstyliste Vanessa Pilloni,  je de juiste tools om duurzaam te combineren met kleding uit je kast. Je zult verbaasd zijn dat je zelfs met weinig kledingstukken steeds anders voor de dag kunt komen. Ik laat je zien hoe je met een paar kleine aanpassingen een compleet nieuwe set maakt van de kleding die je meebrengt.

Aan het einde van de workshop krijg je de gelegenheid om onderling kleding met elkaar te ruilen in het kadervan slow fashion. Fair fashion is duurzaam, eerlijk, vintage of nieuw. De frisse blik van vrouwen die elkaar niet kennen, werkt inspirerend. Je vindt herkenning en er ontstaan leuke interacties. Tot slot informeer ik je over hoe en waarvan producten zijn gemaakt waardoor je ook makkelijker een bewuste keuze maak

Ik zorg voor heerlijke koffie en thee met lekkere muffins. Datum:        Zaterdag 25 November van 10.00 tot 12.00 uur ***VOL***

                       Donderdag 25 Januari 2018 van 19.30 tot 21.30 uur

                       Donderdag 1 Februari   2018 van 19.30 tot 21.30 uur

                       Donderdag 1 Maart 2018 van 19.30 tot 21.30 uur

Lokatie:         Eindhoven Strijp

Kosten:         €25 per persoon

Inschrijven:  Via aanmeldformulier of mail naar vanessapilloni@yahoo.com

Maximaal 8 deelnemers

Boek deze workshop ook voor je bedrijf, uitje, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid.


  1. Recensie:
    "Wij vonden het leuk, interactief en leerzaam. Je leert met een andere blik te kijken naar wat je draagt en wat bij je past."

Workshop
'Duurzaam Combineren'

Datum: Donderdag 1 februari 2018
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Eindhoven (exacte locatie volgt)
Deelname: €25

Bestel je ticket(s) via 


Op de hoogte blijven van data van nieuwe workshops?