Fotoshoot

Fotograven, reclamebureaus, animation designers en modemerken weten me te vinden voor het stylen van kleding voor specifieke opdrachten. Samen met makeupartists zorg ik ervoor dat de modellen in de juiste style op beeld te komen.

                                                                                                            

Wil je mijn portfolio zien of met me sparren over je project? Je weet me te vinden!


Een unieke aanvulling op je bedrijfspresentatie

Gun je medewerkers een dag waarop ze persoonlijk in het middelpunt staan. De medewerkers staan in de spotlights met perfecte kleding, kapsel en make-up, tijdens een professionele fotoshoot.

De allerbeste presentatie van je bedrijf is het resultaat!

In overleg maak ik een op maat gesneden look. Dit kan bijvoorbeeld een business, glamour of juist een natuurlijke look zijn, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Een team van een kledingstyliste, makeupartists en een fotograaf zorgen voor we een prachtig resultaat.

Medewerkers kunnen zelf kleding meenemen om te gebruiken voor de shoot. Het is mogelijk dat ik de totale styling verzorg. Een totale styling bestaat uit het opmeten van maten van de medewerkers, het maken van een mood board en zorgen voor de kleding op de dag zelf.

De dag van de fotoshoot

De medewerkers worden verwelkomd met een lekker kopje koffie of thee op een locatie. Hierna wordt van iedere medewerker het haar, make-up en styling gedaan. Dan is het tijd voor de fotograaf om met duidelijke aanwijzingen de groep prachtig op de foto te zetten.

Onlangs deed ik de styling voor een fotoshoot van een bedrijf. Maar liefst 25 medewerkers kregen een metamorfose. Samen met een team van 2 makeupartists, een interieurstylist en fotograaf maakten we een prachtig resultaat. Wil je de foto zien? Klik dan op devolgende link: www.josienvangeffen.nl/portfolio/people/

Prijs op aanvraag.