Fair fashion stijladvies

Fair fashion stijladvies is misschien wel het beste cadeau dat je aan jezelf en de wereld kan geven. Investeren in een duurzame garderobe is een kwestie van simpele aanpassingen aanbrengen op een lange termijn. Stel jezelf daarom de vraag wat je voor een duurzame garderobe moet doen in plaats van wat je ervoor moet laten.

Met kleding bezig zijn is leuk en moet ook zo blijven. Begin met kleine stapjes, die ik je adviseer.

De aanpassingen voor een duurzame garderobekast doen we door samen een kastcheck te doen. Na de kastcheck weet je precies wat je hebt, wat je gaat houden en welke nieuwe combinaties je kunt maken. Vaak zijn dit al zó veel nieuwe combinaties, dat nieuwe dingen kopen helemaal niet nodig is. Tijdens de kastcheck kijk ik welke kleuren je mooi flateren en welke modellen goed passen bij je figuur.

Items die weg kunnen, gaan ook echt meteen weg. Je kunt ze bijvoorbeeld naar de kringloopwinkel brengen, of verkopen, zodat je weer wat geld spaart voor het geval dat je weer nieuwe items nodig gaat hebben om je garderobe aan te vullen.

Tot slot geef ik je adressen en merken van fair fashion.

Wil je iemand verrassen? Koop dan een cadeaubon in stijl van het door jou gewenste bedrag. Ik verstuur de bon per post of mail. Vermeld het bij je aanmelding!

Tarief Fair Fashion Stijladvies: €145

                

Review:
"Ik paste de verschillende modellen, die we soms wat oppimpten met een riempje of een stoere blazer. Van sommige jurkjes namen we afscheid, die gingen naar een nieuwe eigenaar.

Weet je wat het is, zei ze terwijl ze de laatste hangertjes terug hing? Je mag je gewoon wat meer laten zien! Je ziet er prachtig uit, je hebt een mooi figuur en een kast vol leuke kleding! Wees de beste versie van jezelf!

Hele fijne en bemoedigende woorden om de ochtend mee af te sluiten en ik besloot ter plekke dat dit het moment was om mezelf ook zo te gaan presenteren. De kledingstyliste heeft er immers verstand van."
Monique

Ja, ik wil een Fair Fashion stijladvies