Info & aanmelden

Datum: 31 maart 2018
Tijd: van 12.00 tot 15.00 uur
Locatie: Bellefort, Iepenlaan 40, Eindhoven
Inschrijfkosten: €5 per persoon, inclusief koffie, thee en een (h)eerlijke muffin.

Ticket alleen online verkrijgbaar. Niet aan de ingang. VOL=VOL

Bestel je ticket(s) via 

Fair Fashion Ruil Event

Heb je het idee dat je kast vol hangt met kleding en je er net niet in hebt hangen wat je nodig hebt? Ben je ook voor een duurzamere manier van kleding aanschaffen? Dan is dit event voor jou!

Duik in jouw kleerkast en selecteer een 5 tot 10 items die er goed en modieus uitzien, ruil die met dat ene bloesje dat je doet stralen en ga met een ‘nieuwe’ look de lente tegemoet!

Tijdens het event bekijk je eerst wat iedereen heeft meegenomen. Hierna mag je kleding passen waarvan jij denkt dat deze een prima aanvulling op jouw collectie zijn en tot slot kun je de kleding ruilen. Het doel is dat iedereen weer tevreden naar huis gaat. Tijdens het event heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan Fair Fashion Stylist Vanessa Pilloni over stijl, combinaties, kleur of maat.

Het fair fashion event heeft zoveel voordelen:

  • je kast wordt weer eens uitgeruimd
  • iedereen weer tevreden naar huis gaat.
  • deskundig advies van Fair Fashion Stylist Vanessa Pilloni
  • je kan een nieuwe outfit bij elkaar ruilen zonder kosten
  • kleding ruilen goed voor het milieu, mens en dier
  • een supergezellige middag

Tijdens het event zijn er kledingrekken aanwezig waar je je meegebrachte kleding kunt ophangen. De kleding wordt door mij op waarde geschat en geselecteerd op: nog nooit gedragen, bijna nooit gedragen en is gedragen maar nog helemaal goed. Voor die waarde mag iedereen weer kleding mee naar huis nemen.

Neem alleen dameskleding, ongedragen schoenen en tassen mee. Dus geen lingerie of badkleding. Er mogen ook geen vlekken of gaten inzitten. Zorg dat de kleding gewassen is, lekker ruikt en fris is.